![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72168
Hankkeen nimi: Viennistä uutta kannattavaa kasvua
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 19.9.2016 ja päättyy 30.4.2017
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: J. MARTIN OYTEOLLISUUSTIE 35
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1773704-1
Jakeluosoite: Teollisuustie 35
Puhelinnumero: +358443715642
Postinumero: 45370
Postitoimipaikka: VALKEALA
WWW-osoite: www.leipomojmartin.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: kumpula jussi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 53633033
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
J Martin Oy:n kehityshankkeella kartoitetaan vientipotentiaalia lähimarkkinoilla sekä selvitetään yrityksen sisäiset kehittämistarpeet viennin käynnistämiseksi (tuotteet, laatu, prosessit, organisaatio)
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 13 000
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 11 941
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 13 000
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 11 941
Maakunnat: Kymenlaakso
Seutukunnat: Kouvolan
Kunnat: Kouvola
Jakeluosoite: Teollisuustie 35
Postinumero: 45370
Postitoimipaikka: VALKEALA
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 3
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Leipomo J Martin Oy:n kehityshanke ¿viennistä kannattavaa kasvua¿ toteutettiin 20.9.2016 ¿ 30.4.2016. Siinä oli kolme osa-aluetta, joissa kussakin käytetiin eri konsulttia. Vientikartoituksen toteutti Magnus Johanson Scandinavian Testing Institute Oy:stä, teknisen kartoituksen Ari Ignatius BakAri Oystä ja vientivalmiuksien kartotuksen Aimo Jussila AmiHelp Oy:stä. Vientikartoitus osoitti, että Skarppi -tuotesarja (=Gourmet Finnish Crispbread) on erittäin potentiaalinen vientituote ainakin lähimarkkinoilla (= Baltia ja Skandinavia). Orastavaa vientiä on jo saatu Viroon. Viennin merkittävämpi käynnistäminen vaatii kuitenkin lisäselvityksiä.Tekninen kartoitus puolestaan toi ilmi useita kehittämis- ja investontitarpeita sekä valmistuksen tehostamiseksi että laatujärjestelmän mahdollistamiseksi. Näitäkin asioita viedään eteenpäin taloudellisten ja aikaresurssien puitteissa. Jatkossakin voidaan hyödyntää ulkopuolista asiantuntemusta, mutta jossakin vaiheessa yrityksen tarvitsee myös omia resursseja vientiin (kielitaito, vientiosaaminen