![]() |
![]() |
Hankekoodi: A71806
Hankkeen nimi: JAMIX - Pohjois-Amerikan vientiprojekti 2016
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 15.2.2016 ja päättyy 31.12.2016
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: JAMIX OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0834199-3
Jakeluosoite: Sepänkatu 14 C
Puhelinnumero: 0144113300
Postinumero: 40720
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
WWW-osoite: http://www.jamix.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jaatinen Mikko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0400478784
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
JAMIX selvittää oman alansa eli ammattikeittiöohjelmistojen markkinat USA:ssa ja Kanadassa. Markkinaselvityksessä kartoitetaan kilpailijatilanne sekä ammattikeittiöiden valmius käyttää ohjelmistoja sekä paikalliset vaatimukset ohjelmistolle, kuten lainsäädäntö, toimintatavat keittiöissä ja yhteydet muihin järjestelmiin. JAMIX:illa on projektin jälkeen tiedot tehdä tarvittavat muutokset ohjelmistoon sekä aloittaa markkinointi ja myynti. Hankkeessa käytetään pohjoisamerikkalaista yritystä selvitystyöhön ja osallistutaan UCLA:n ja Tekesin GAP-ohjelmaan.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 37 592
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 36 860
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 37 592
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 36 860
Maakunnat: Keski-Suomi
Seutukunnat: Jyväskylän
Kunnat: Jyväskylä
Jakeluosoite: Sepänkatu 14 C
Postinumero: 40720
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 8 | 8 |
Ruokatuotannon raaka-ainehävikin merkittävä vähentäminen. Tarkemmat raaka-ainetilaukset - turhien kuljetusten väheneminen. "Paperiton keittiö" | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 8 |
Ohjelmassa hiilijalanjälki-laskuri. Ihmisten tietoisuus lisääntyy ateriavalinnoissa ympäristöä säästävään suuntaan. "Paperiton keittiö" | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 10 | 7 |
Tarkka ruokatuotannon suunnittelu. Hävikin merkittävä vähentäminen. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 8 | 8 |
Sähköiset tilaukset paikallisille tuottajille tukee niiden liiketoimintaa. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 5 |
Sähköiset ruokalistat. "Paperiton keittiö" | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 8 | 8 |
Tarkemmat raaka-ainetilaukset - turhien kuljetusten väheneminen. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 10 | 8 |
Terveellistä ruokaa edullisesti JAMIX-ohjelmien avulla. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 8 | 8 |
Hyvää ruokaa edullisesti kaikilleJAMIX-ohjelmien ansiosta. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hiili´jalanjälki-laskuri ensimmäinen markkinoilla. Ihmisten tietoisuuden lisääminen. |
Pohjois-Amerikan markkinan selvittäminen ruokatuotannonohjaus-järjestemien osalta. Projekti onnistui ja Jamix sai tarvittavat tiedot jatkohankkeille ja lopulta myynnin aloittamiseen uudella markkina-alueella.