![]() |
![]() |
Hankekoodi: A71479
Hankkeen nimi: Ravintolakokemuksen ja ravintolan kustannustehokkuuden parantaminen digitalisaation avulla.
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 22.12.2015 ja päättyy 31.12.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: DELITAZ OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2462227-7
Jakeluosoite: Sokeritie 33
Puhelinnumero: +358 503598873
Postinumero: 45610
Postitoimipaikka: KORIA
WWW-osoite: www.smartmenu.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Auno Antti
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 503598873
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena on parantaa ravintoloiden palvelua ja tehostaa niiden toimintoja digitalisaation avulla. Hankeessa integroidaan tablettipohjainen sähköinen ruokalista SmartMenu muuhun ravintolassa käytettävään IT-infastirkuuriin. Hankkeen tuloksena ravintolan asiakas saa nykyistä helpommin ja enemmän tietoa ravintolan tarjoamista tuotteista ja ravintolan henkilökunta pystyy entistä paremmin keskittymään palvelemaan asiakkaitaan.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 22 500
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 11 455
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 22 500
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 11 455
Maakunnat: Kymenlaakso
Seutukunnat: Kouvolan
Kunnat: Kouvola
Jakeluosoite: Sokeritie 33
Postinumero: 45610
Postitoimipaikka: KORIA
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 2 |
Säästää paperia | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 4 | 4 |
Luodaan uutta ohjelmistoa ja integraatioita | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Á la carte-ravintolan myynnin lisäämiseen ja toiminnan tehostamiseen tarkoitettua SmartMenua muunnettiin pilvipohjaseksi palveluksi ja sen asiakas- ja tarjoilijakäyttöliittymiä uudistettiin ja kehitettiin. Hankkeen aikana myös laajennettiin yrityksen omistuspohjaa.