![]() |
![]() |
Hankekoodi: A71210
Hankkeen nimi: Pielispakari 2015 - 2017
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 25.3.2015 ja päättyy 31.12.2017
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: PIELISPAKARI OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0887513-5
Jakeluosoite: Porokylänkatu 23
Puhelinnumero: +358 20 752 8381
Postinumero: 75500
Postitoimipaikka: NURMES
WWW-osoite: www.pielispakari.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Timonen Erkki
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 20 752 8381
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Projektin tavoitteeksi on asetettu tuottavuuden tehostaminen kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla toimittaessa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 150 640
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 77 667
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 150 640
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 77 667
Maakunnat: Pohjois-Karjala
Seutukunnat: Pielisen Karjalan
Kunnat: Nurmes
Jakeluosoite: Porokylänkatu 23
Postinumero: 75500
Postitoimipaikka: NURMES
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 6 |
Leipomotuotannon tehostuminen näkyy välittömästi raaka-aineiden tehostuneen käytön ja hukan vähenemisen myötä. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 0 |
Projektin tulokset näkyvät tehostuneena raaka-ainekäyttönä ja hukan vähentymisenä. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 0 |
Projektin toteutus ja sen tulokset ovat vahvasti kytköksissä Pielisen Karjalan alueen työllistämismahdollisuuksien parantumisessa. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 3 | 0 |
Projektin tuloksena syntyvät uudet tuotteet ja reseptit sekä teollisoikeudelliset suojaukset. (menetelmäpatentit) | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 5 | 0 |
Suunnitellut työhyvinvointiin, ergonomiaan ja työolosuhteisiin liittyvät toimenpiteet. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 3 |
Projektilla on välillistä vaikutusta ympäristöteknologioiden ja uuden tekniikan käyttöön ja hyödyntämiseen leipomoteollisuudessa. Vaikutus kohdistuu ympäristöosaamiseen, raaka-aineiden tehostuneeseen käyttöön ja hukan pienetämiseen. |
Hankkeen aikana tehostettiin tuottavuutta uusien laiteinvestointien ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisen myötä. Hankkeen aikana tehdyt toimenpiteet paransivat yrityksen kannattavuutta ja kilpailukykyä toimien pohjana uusille kehittämistoimille jotka suuntautuvat niin kotimaan kuin ulkomaankin markkinoillekin.