![]() |
![]() |
Hankekoodi: A71197
Hankkeen nimi: Utveckling av visuella element och funktionsmodell för restauranginredning
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 3.11.2015 ja päättyy 31.3.2016
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FRIENDS & BURGERS OY AB
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2587010-9
Jakeluosoite: Stationsvägen 5
Puhelinnumero: +358444494200
Postinumero: 68600
Postitoimipaikka: PIETARSAARI
WWW-osoite: www.friendsburgers.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Fagerholm Kaj
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: VD
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358444494200
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Projektet genomförs i en caserestaurang, med målsättning att skapa ett visuellt och funktionellt fungerande fungerande upplägg med fasta element som sedan kan återanvändas i fortsatta etableringar. Efter att caserestaurangen är färdigställd uppgörs en manual.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 12 380
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 11 650
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 12 380
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 11 650
Maakunnat: Pohjanmaa
Seutukunnat: Jakobstadsregionen
Kunnat: Pietarsaari
Jakeluosoite: Stationsvägen 5
Postinumero: 68600
Postitoimipaikka: PIETARSAARI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 45.00, joihin työllistyvät naiset 35.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Projektet resulterade i en ny inredningsdesign, visuellt och funktionellt, för restaurangmiljön. Som en konkret effekt ändrade transparensen i verksamheten samt serveringssättet, vilket i sig minskar avfallsmängden med ca 80 %