![]() |
![]() |
Hankekoodi: A70847
Hankkeen nimi: JAMIX KEHITTÄMIS- JA KANSAINVÄLISTYMISHANKE RUOTSI
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 29.8.2014 ja päättyy 31.12.2015
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: JAMIX OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0834199-3
Jakeluosoite: Sepänkatu 14 C
Puhelinnumero: +358 207121313
Postinumero: 40720
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
WWW-osoite: www.jamix.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jaatinen Mikko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 207121313
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Tavoitteena on luoda yritykselle tarkempi kuva Ruotsin markkinoiden tämän asiakassegmentin potentiaalisimmista asiakkaista, niiden koosta ja määrästä. Asiakkaiden nykyinen tilanne vastaavien järjestelmien käytön osalta ja tyytyväisyys siihen tulee saada selville. Näiden tavoitteiden toteuttamisen myötä JAMIX saa tarvittavat tiedot Ruotsin markkinoille iskemiseen. Projektin avulla JAMIXilla on tieto ja kyky laajentaa vientitoimintaa skaalautuvasti, kannattavasti ja nopeasti.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 48 900
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 48 106
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 48 900
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 48 106
Maakunnat: Keski-Suomi
Seutukunnat: Jyväskylän
Kunnat: Jyväskylä
Jakeluosoite: Sepänkatu 14 C
Postinumero: 40720
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 9 |
Ruokahävikin merkittävä pienentäminen ruokatuotannossa. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 0 |
Vähemmän paperia. SaaS-palvelu. Sähköiset dokumentit. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 4 |
Loppuasiakkaalle tietoa ruuan sisällöstä ja ravitsemuksesta sekä hiilijalanjäljestä. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 4 | 4 |
CO2-arvot puuttuvat ravintolaruuasta lähes kokonaan. JAMIX tuo ne isompien kuluttajajoukkojen nähtäville ja tietoisuuteen. |
JAMIX selvitti projektin aikana Ruotsin markkinatilanteen ammattikeittiöiden ohjelmistojen osalta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ruotsalaisen konsultin Erik Sangevien kanssa. Hänet tuotiin heti projektin alussa Suomeen tutustumaan JAMIX:in toimintaan, tuotteisiin ja henkilöstöön. JAMIX:in kouluttaja Karvinen kävi heti tämän jälkeen Ruotsissa kouluttamassa ohjelmistoa hänelle. Jaatinen teki matkan Ruotsiin, jossa projektin tuloksia analysoitiin ja suunniteltiin seuraavia vaiheita. Sangevie kontaktoi tiiviisti eri asiakasryhmiä ja selvitti kilpailijat ja näiden aseman markkinoilla. Skyttä matkusti Sangevien kanssa Göteborgiin messuille, josta JAMIX vuokrasi esittelytilan. Sieltä saatiin suorien asiakastapaamisten ansiosta lisää tietoa ohjelmiemme mahdollisuuksista Ruotsin markkinoilla. Tuloksena JAMIX sai projektista hyvän kuvan ja selvyyden markkinatilanteesta Ruotsissa. Tämän tiedon ansiosta JAMIX alkaa toteuttaa seuraavaa projektia, joka on myynnin aloittaminen.